середа, 22 лютого 2017 р.

І сказав Бог: Хай станеться світло! І сталося світло. (Буття 1:3)


Бог може зробити що завгодно і дуже швидко.
Все, що потрібно, це - щоб Бог сказав.
Бог є наша підсвідомість. Що вона скаже, те і буде в реальному житті.


І ось тут криється головна проблема багатьох людей. Коли підсвідомість засмічена непотребом, сонячні блиски крізь неї ледве проходять.
Що людина може зробити - це чистити свою підсвідомість: контролювати думки, звички, слова, дії. Інструментів чимало: медитації, молитви, пости.
Чим ми щодня годуємо свою підсвідомість? Якщо це сварки, конфлікти, катастрофи (реальні чи з газет, телевізора), то на яку гармонійну яву ми сподіваємося у реальному житті?
Якщо ми обираємо світло, то ми маємо фокусуватися на тому, що є гарним, добрим, щирим, люб'язним. Мислимо світло, говоримо світло, робимо світло. І тоді станеться світло у нашому житті.
Багатство і світло однієї природи. Вони від Бога.
Якщо ми хочемо багатства, наша підсвідомість повинна хотіти багатства. І тоді буде багатство!
А якщо ми хочемо багатства, а в підсвідомості маємо шкідливі мислевіруси "гроші - гріх" чи "гроші - не головне", чи "від грошей самі проблеми", чи "бідні - гарні люди, а багаті - погані", чи "олігархи в усьому винні", то ніколи не буде бажаного.
А тому щоб наша підсвідомість сказала "Хай станеться багатство!", треба полюбити багатство, як прояв Божої безмежної щедрості. І стане багатство у вашому благословенному житті!
Змінюємо негативні мислевіруси на позитивні установки: багатство від Бога, гроші - прояв божественної енергії.
@
Тут криється код духовного зцілення: "Хай станеться світло!" Хілер, що має силу провідника Божого світла, зцілює, несе світло до тіла та душі.
І ми у повсякденному житті маємо можливість нести світло серед людей. Хай станеться світло!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Як креативно заробляє гроші княгиня Ангальту

Щоб заробляти гарні гроші не обов'язково мати ресурсну чи товарну базу, не обов'язково володіти високими технологіями. Головне мати ...